Frågan dyker ju alltid upp så här års. Vilket lag kommer vinna den mest prestigefulla klubbturneringen i världen? Och som vanligt handlar det om samma gäng. De tre stora klubbarna som spelbolagen brukar ställa ut lägst odds på är givetvis FC Barcelona, Real Madrid och Bayern München. Jag tror precis som spelbolagen att något av dessa lag kommer att få lyfta bucklan även i år.

För närvarande så är det faktiskt Barcelona som står lägst i kurs. Hos William Hill som är ett av världens största spelbolag fyra gånger pengarna på att Barca vinner Champions League. Därefter har du både Real Madrid och Bayern München på fem gånger pengarna.

Atletico Madrid, Manchester City och Dortmund

Atletico Madrid, Manchester City och Borussia Dortmund kan vara bra spel. Och det är enligt mig lite roligare spel än de uppenbara kandidaterna att vinna Champions League. Atletico Madrid kan vara en bra idé att spela på till 9 gånger pengarna. Eftersom det inte går så bra för Atletico i ligan kan de säkert tänka sig att parkera som trea eller fyra och därmed kvalificera sig till Champions League nästa år, och koncentrera sig på cupen det här året. Hänger du med? Manchester City vill fortfarande vara med i racet att vinna Premier League, men det kommer bli otroligt svårt med tanke på det försprång som Chelsea har anskaffat sig. Kanske kommer de kunna satsa mer på Champions League än på ligaspelet vilket kan öka deras chanser att vinna cupen. Du kan spela på 10 gånger pengarna på Manchester City vinner Champions League. Och så slutligen så är det samma sak med Borussia Dortmund. De är avhuggna i ligaspelet och kan sikta på Champions League. Du får 12 gånger pengarna på Borussia Dortmund hos William Hill i detta nu. Jag kan nog tänka mig att lägga en hundring på Atletico, City och Dortmund faktiskt.